20 millió eurós beruházással valósult meg Valletta legújabb luxus szállodája.

A napokban nyílt meg az a luxuskategóriájú butik-hotel Vallettában, melynek megvalósítására több mint 20 millió eurót szántak a befektetők. Az új szálloda első körben 40 munkahelyet teremt az amúgy egyre nehezebb helyzetben lévő ágazatban. A szálloda a vallettai Grand Harbour-re (Nagy Kikötő) néz és tulajdonosai igen bizakodók.

Az Iniala Harbour House & Residences butik hotel a Szent Barbara bástyák közelében található. A beruházó és alapító Mark Weingard elmondása szerint teljes üzemeléshez majd 60 fős személyzetre lesz szükség, de jelen helyzetben 40 fővel indulnak. A vendégeket különleges élmények várják a főváros, Valletta szívében. A 23 szobás ház a maga nemében az első ilyen Máltán. Mr Weingard hozzátette, hogy az általa képviselt Iniala csoport célja, hogy ezzel olyan nemzetközi utazóközönséget vonzzanak Máltára, akik kifejezetten az ilyen különleges élményeket keresik.

A megnyitón a turisztikai miniszter, Julia Farrugia Portelli kiemelte, hogy az elmúlt egy hónapban ez már a másik felső kategóriás luxus szálloda, mely Vallettában nyílt meg és jól példázza, hogy Málta miként vonzza a magas szintű beruházásokat és teljes mértékben egybevág a máltai kormány, a turisztikai kiválósági termékekre összpontosító stratégiájával.

A szálloda elérhetősége: https://inialamalta.com

https://www.facebook.com/nethirekcom/posts/1459599960916697

https://www.facebook.com/nethirekcom/posts/1459599150916778

 

Booking.com