„JET SKI” címmel angol akció thrillert forgatnak Máltán

Nem sokkal a “Jurassic World: Dominion” forgatását követően ismét egy nemzetközi és várhatóan sikerfilm fogatása kezdődött Máltán, a ’Jet Ski’, James Nunn rendezésében.

Az angol produkció forgatása a Malta Film Studiosban és Málta számos kültéri helyszínén zajlik. A szuperprodukció 5 millió eurós költségvetéséből 2 milliót Máltán fognak elkölteni.

A rendező James Nunn nem ismeretlen a nézők előtt, ő rendezte többek között a 2012-es Tower Block és a 2016-os Eliminators’ akció thrillereket. A legújabb film  tavaszi-szünetelők egy kis csapatát követi, akik Mexikóban töltik a hétvégét. Egy hajnalig tartó tengerparti bulizás után a társaság ellop néhány jet ski-t és kimennek a nyíltengerre, de ott a móka szörnyű, frontális ütközésbe torkollik.
A szereplők között találjuk Holly Earlt, Jack Truemant, Catherine Hannayt és Thomas Flynnt.
A „Jet Ski” egy körmönfont utazás, amely a közönséget egészen az utolsó pillanatig a székhez tapasztja.”- mondta Andrew Prendergast producer.
Az egész produkciót Máltán forgatják, és a stáb 85% -a máltai. A „Jet Ski”-t a kalkarai filmstúdióban és Málta több helyszínén, többek között Ċirkewwa, Mellieħa és Għajn Tuffieħa lenyűgöző tengerpartjainál forgatják. A produkció körülbelül 100 fős nemzetközi személyzete mellett 120 fős helyi stábot is foglalkoztatnak.
A Máltai Filmbizottság elnöke megerősítette, hogy Málta továbbra is vonzza az eltérő műfajú produkciókat különböző országokból, és az ország mindent megtesz az ágazat fejlesztése érdekében, hogy még több világszínvonalú produkció születhesse a szigeteken.

A ’Jet Ski’ várhatóan 2021 novemberében kerül bemutatásra.

Booking.com