Prospektus Nyomda hazánk vezető offszet nyomdája, mely 34 évvel ezelőtti alapítása óta privát kézben van. Cégünk sikere munkánk iránti elkötelezttségnek és szenvedélynek köszönhető.

Tulajdonosunk  nagy hangsúlyt fektet a megfelelően képzett szakemberekkel való együttműködésre és a modern technológia használatára, így nyomdánk mindig készen áll vevőink elvárásainak teljesítésre, legyen szó termék megtervezéséről, előállításáról vagy egyedi elképzelések megvalósításáról.

Gépparkunkat folyamatosan fejlesztjük, jelenleg 4 Heidelberger nyomógéppel és nyomtatás közbeni színellenőrző Image Control dolgozunk. A legjobb fénykép minőség eléréséhez 100 v/cm rácssűrűségű nyomóformát alkalmazunk.

Profilunk kiterjed katalógusok, újságok és könyvek gyártására és felületnemesítésre. 2012 óta bővítve termékportfóliónkat a faltkarton és műanyag dobozok gyártásával is foglalkozunk. Rövid időn belül kiemelt pozíciót értünk el a piacon, melyet számos belföldi és külföldi referencia igazol többek között az étrendkiegészítő és kozmetikai területen.

Cégünk kiemelt figyelemmel kezeli a környezetvédelmet. Tudjuk, hogy felelősek vagyunk mi is a környezet megóvásáért. Büszkék vagyun k rá, hogy erőfeszítéseink elismeréséül 2019-ban, immár ötödik alkalommal elnyertük a GPwA (Green Printworld Award) pályázat “Év Zöld Nyomdája” oklevelet.

 Fontosnak tartjuk továbbá a globális  felmelegedés okozta kihívásokat. Ennek érdekében kiszámoltattuk weboldalunk karbon lábnyomát, és ellentételezésképpen támogattunk egy olyan projektet, ahol ez a kibocsátás csökkentésre került. Így weboldalunk karbon semleges lett.

Alapvető értékeink a minőség, rugalmasság, hatékonyság, megbízhatóság. Célunk az egyedi igényeket figyelembe véve vevőink teljeskörű kiszolgálása tervezési fázistól az előállításig.

Booking.com