Pest megyéből az akár világszintű modellmunkákra is kandidáló törékeny szépség, Bor Janka ötös rajtszámmal indul a Nemzeti Szépségverseny, a La Burrata Mozzarella Miss Hungary 2022-es döntőjében, mely december 11-én Budapesten az Aquaworld Hotel Amazonas dísztermében kerül megrendezésre. Csupán 150 néző jelenlétében zajlik a királynő koronázása, viszont az Oxygen Music győri stábja tv felvételt készít az eseményről.
A színes programok, Freelusion show, Dinasma Design bemutató és számos fellépő mellett a 26 tagú mezőny több tourral mutatkozik be, és a zsűri a Crystal kis és nagy estélyi, valamint a Paloma fürdőruhás felvonulás alapján dönthet a döntőbe jutottak közül. Első ízben a Miss Hungary karitatív célt tűzött ki maga elé, a Kéz a kézben alapítvány által segített autista gyermekeket fogja támogatni adományával.
– 17 éves vagyok, jelenleg a párommal élek Budapesten több mint fél éve. Egy Veresegyházi Katolikus gimnázium tanulója vagyok esti tagozaton. Továbbá 5 éve modellkedem a White Model Managementnél, és rengeteg lehetőségem volt dolgozni különböző fotózásokon. Célom a tovább tanulás szempontjából a tanári pálya, irodalmi irány, későbbiekben pedig alapítványi iskolát nyitni mentálisan sérült, depressziós gyerekeknek. Ha esetleg én kapnám a Kishercegnői koronát úgy érzem több emberhez eltudnám juttatni az  általam képviselt értékeket.
Booking.com