Békés-megye Mike Cintinak szurkolhat közel két hét múlva.
Békés megye megyéből Mike Cintia a kettes rajtszámmal indul a Nemzeti Szépségverseny, a La Burrata Mozzarella Miss Hungary 2022-es döntőjében, mely december 11-én Budapesten az Aquaworld Hotel Amazonas dísztermében kerül megrendezésre. Csupán 150 néző jelenlétében zajlik a királynő koronázása, viszont az Oxygen Music győri stábja tv felvételt készít az eseményről.
A színes programok, Freelusion show, Dinasma Design bemutató és számos fellépő mellett a 26 tagú mezőny több tourral mutatkozik be, és a zsűri a Crystal kis és nagy estélyi, valamint a Paloma fürdőruhás felvonulás alapján dönthet a döntőbe jutottak közül. Első ízben a Miss Hungary karitatív célt tűzött ki maga elé, a Kéz a kézben alapítvány által segített autista gyermekeket fogja támogatni adományával.
Mike Cintia vagyok, 22 éves orosházi lakos.
Középiskolás éveimet Balatonbogláron a Nemzeti Kézilabda Akadémián töltöttem, ahol korosztályos magyar válogatott is voltam. Az igaz, hogy az aktív élsportot abbahagytam, de a mai napig is a sport szeretete hatja át a mindennapjaimat.
Mindemellett fontos számomra az egészséges étkezés, az aktív élet. Jelenleg emelt testnevelés érettségire készülök, mert célom az, hogy pedagógusként a jövő generációit is megszerettessem a sporttal, a minél egészségesebb életmóddal.
Nagy kutyabarátnak vallom magam. Mindennapjaim részét képezi a házikedvencekkel való törődés. Az ő gondozásuk, a velük való foglalkozás tölti ki szabadidőm nagyrészét. Szívügyem, hogy csak szerető gazdi nevelhessen háziállatot. Ebben készséggel nyújtok segítséget a hozzám fordulóknak.
Mike  Cintia
Booking.com