Koppenhága, 2024.01.04. – Az MI-alapú Emaldo Power Core a hibrid invertert, az akkumulátorokat és az elektromos járművek töltési képességeit ötvözi, a termék 2024 januárjában mutatkozik majd be a varsói Solar Energy Expo rendezvényen.

 

A több mint 15 éve a piacon lévő, a minőség és az innováció iránt elkötelezett Emaldo olyan átfogó megoldásokat kínál, amelyek a legmodernebb technológiát integrálják a fenntarthatóságra összpontosítva. A cég úttörő szerepet tölt be a mesterséges intelligencia által vezérelt otthoni energiamegoldások terén, és elkötelezett az otthoni energiagazdálkodás átalakítása mellett.

A vállalat legújabb terméke, az Emaldo Power Core a 2024. január 16-18. között, Varsóban megrendezésre kerülő Solar Energy Expón fog bemutatkozni. Az Emaldo Power Core az otthoni energiagazdálkodás számára kínál mesterséges intelligenciás (MI) képességeket. A termék egy igazi mindent egyben megoldás, amely egy MI-alapú egységbe integrálja a hibrid invertert, biztosítja az akkumulátorokat és az elektromos járművek töltési képességeit.

Steffen Bjerregaard, az Emaldo vezérigazgatója szerint a cég azzal a vízióval jött létre, hogy pozitív hatást gyakoroljon a bolygóra. „Hiszünk abban, hogy a fenntartható energiamegoldások kínálásával képesek vagyunk zöldebb jövőt alakítani mindenki számára. A karbonlábnyom csökkentése iránti elkötelezettségünk minden nap arra ösztönöz bennünket, hogy újítsunk, környezetbarát termékeket és szolgáltatásokat nyújtsunk. Ragadjuk meg együtt a tiszta energia erejét, és egyengessük az utat egy fenntarthatóbb világ felé” – nyilatkozta a szakember.

Az Emaldónak Dániában, Svédországban és Kínában is működik stratégiai helyszíne, mérnöki csapata globális hálózatot alkot. A vállalat nem titkolt célja, hogy elsőszámú szereplővé váljon az otthoni energiagazdálkodási megoldások terén. A cég aktívan alakítja az egyszerű ügyfélkapcsolatokon túlmutató partnerségeket olyan telepítőkkel, akik osztoznak az Emaldo elkötelezettségében.

A vállalat szerint közelgő Emaldo Power Core terméke forradalmasítani fogja az otthoni energiagazdálkodást. A cég izgatottan várja a közelgő, varsói bemutatkozást.

Booking.com