Vannak bizonyos típusú ajándékok, amelyek brit tudósok kutatási eredményei alapján szinte biztosan romba döntik a legerősebb kapcsolatot is. A továbbiakban ezeket a veszélyes ajándékokat járjuk körbe.

Először tisztázzuk: most elsősorban a nők számára tiltott ajándékokról lesz szó. Azaz olyanokról, amelyet sohasem vegyél barátnőd/feleséged számára, ha a hölggyel hosszú távú céljaid vannak.

Kenyérsütőgép

A number one a veszélyességi skálán. Kenyérsütőgépet ajándékba sohasem adjunk. Semmilyen alkalomból. De főleg karácsonykor ne. Mert ha nem szeret sütni, akkor nem fogja használni. Ha pedig szeret sütni, akkor már van Neki ilyen masinája. Ha pedig szeret sütni és még sincs kenyérsütőgépe, akkor annak egészen biztosan nyomós oka van. Minden bizonnyal az, hogy a kézi előkészítésre és gyúrásra, dagasztásra esküszik. Egy ilyen nőnek a szemében egy sütőgép vörös posztó. Szóval ne kockáztass.

Ráadásul egy ilyen böhöm gép egyáltalán nem romantikus ajándék. Egy olyan eszköz, ami megfosztja a nőt a sütés örömétől. A sütés egy kreatív és kifejező tevékenység, ami segít a nőknek kiélni a kreativitásukat. A kenyérsütőgép ezt az élményt elvenné tőlük. Ráadásul a kenyérsütőgép megfosztja a nőt a dicsőségtől is. Ki lenne büszke egy olyan kiváló kenyérre, amely esetében a feladata egyetlen gomb megnyomására korlátozódott?

Szóval messze kerüld el a karácsonyi forgatagban a kenyérsütőgépekkel teli offline vagy online polcokat.

Okosmérleg

Nincs tökéletes nő. Legalábbis a nők szerint, mi, férfiak, ezt teljesen máshogyan gondoljuk. És az önmagán 10 deka gyarapodást is tragédiaként megélő barátnődnek ne vegyél olyan eszközt, amely egészen pontosan képes a testzsírszázalék és a vázizomzat változásának a pontos mérésére. Ráadásul okostelefon kapcsolata révén az eredményeket az örökkévalóság számára is dokumentálja.

Ráadásul arra kényszerülnénk, hogy mi magunk is használjuk a mérleget. Ez pedig egy bejglivel és szaloncukorral terhelt karácsonyi időszakot követően nagyon rossz hatással lenne a magunkról alkotott, idealizált képre is.

Női lézeres szőrtelenítő gép

A másik mumus. Az a nő, aki nem harcol a makacs és mindig rossz helyen növő szőrszálakkal, olyan ritka, mint lúd az eszterhéjon. (Ha nem tudod, hogy pontosan mi az az eszterhéj, ne is törődj vele, ezzel nem vagy egyedül.) Szóval szőrszálak. Eredetileg, pár tízezer évvel ezelőtt még ezek a szálképletek megvédtek bennünket a hidegtől és a fizikai behatásoktól. De hol vannak már ezek a veszélyek. A helyükbe jóval nagyobb ellenségek léptek, például a strandon a barátnőnk háta mögött összesúgó nők, akiknek mindig tökéletes a bikinivonaluk (is).

Biztos lehetsz benne, hogy párod is eszeveszett küzdelmet folytat ezekkel a folyton növő, egyre feketébb képződményekkel. Borotvával, gyantával, kézi epilátorral, elektrolízissel, IPL vagy lézeres szőrtelenítő géppel. Csak nem beszél neked erről.

Egy ilyen lézeres női szőrtelenítő gép tulajdonképpen tökéletes ajándék lenne. Csak 6-8 hetente kellene használnia a párodnak és mindez zéró fájdalommal jár. De mégsem veheted meg. Ugyanis ami nem létezik, arra nem vehetsz segédeszközt. Barátnőink, feleségeink pedig mindig tökéletesen szőrtelen lábszárral és hónaljjal tálalják a karácsonyi vacsorát. Ha ezek után (vagy előtt) a fa alatt egy lézeres szőrtelenítő gépet találnak, akkor ezzel azt mutatod, hogy tisztában vagy a valódi háttérrel.

Ránctalanító krém

Ezt talán részletesebben magyaráznom sem szükséges, mekkora hiba lenne. Hiszen ez is egy olyan dolog, amelyről általában nem beszélünk. Persze léteznek, életünk párja harcol is ellenük. Ráadásul tudjuk, hogy ebben a csatában hosszú távon senki sem győz. De akkor se vegyél semmilyen csodakrémet karácsonyra.

A női ajándék TOP 10

Most, hogy ilyen “okosan” leírtam, hogy mit nem szabad a fa alá tenni, jogosan várod tőlem, hogy akkor mi az, amit javaslok. Ime a lista azokról a női ajándékokról, amelyekkel nem lőhetsz kapufát:

  • PulóWear hordható takaró,
  • Headspace meditáció és mindfulness tagság,
  • Tile Margot Monogram bögre,
  • LANEIGE Midnight Mini készlet,
  • illatos szójaüveg gyertya,
  • REVLON One-Step Hair Dryer & Volumizer körkefés hajformázó,
  • Stanley Quencher FlowState rozsdamentes acél kulacs,
  • Dyson Airstrait hajvasaló,
  • kis ékszeres utazótok,
  • vezeték nélküli Bluetooth fülhallgató.

 

 

Forrás: Szponzorált Tartalom

Booking.com