31. Miss Hungary 2021. Nemzeti Szépségverseny és Királynő választás a La Burrata Mozzarella, a mozzarellák királynője főtámogatásával megrendezésre kerülő döntő:
Turgyán Pálma vagyok.
 

–  Amit érdemes rólam tudni, hogy 1995.11.22.-én születtem Nyíregyházán. Majd a Gimnázium befejezése után úgy döntöttem, hogy Pesten szeretném folytatni az életem. 6 éve már, hogy itt élek és szeretnék itt is letelepedni.  Jelenleg dolgozom és idén fogok államvizsgázni. Pszichológia szakon vagyok. Nagyon szeretek emberekkel foglalkozni, úgy gondolom nagyon közvetlen és barátságos típus vagyok. A barátaim körében is mindig én vagyok az, aki bármikor bárkit meghallgat és számíthat rám.
> Szabadidőmben sokat kirándulók  a páromma és a barátainkkal. Igyekszünk mindig valami új helyet felfedezni, főleg  a természetben. De emellett imádjuk a finom ételeket így a jó éttermek felkutatása is sokszor a programjaink között szerepel. Ebből fakadóan imádom sütni-főzni. Rengeteget tanultam már kiskorom óta anyukámtól is.  A másik nagyon fontos szempont számomra a családom és  mivel mindenki Nyíregyházán él, így nem sűrűn látom őket. Ha tehetem sokat járok haza és igyekszem minél több időt velük tölteni.
> A Miss Hungary lehetőséget nyújt arra, hogy kipróbáljam azt amit mindig is szerettem volna. Megismerni milyen egy nagy csapattal együtt dolgozni, alkalmazkodni,  új embereket megismerni,fejleszteni magam. Emellett a versenyen való részvétel remélem segít abban, hogy sikerüljön leküzdeni a bennem lévő stresszt, ha egy nagyobb feladat előtt állok.  Most még keresem az utam, de az-az egy biztos, hogy az álmaim, vágyaim megvalósítsam.

 

A több, mint három órás gálaműsor keretében 4 alkalommal vonulnak fel a versenyző szépségek és egy rendhagyó, látványos fotó tour is segíti a zsűrinek kiválasztani a királynőket és udvarhölgyeket.  A Sissi korhű ruhák megalkotója, Czédly Mónika és a D’Elia Szalon ruhakölteményei mellett a Szogi Fashion ruhái és a Chrisand Fur bundái teszik még látványosabbá a gálaestet. A Királynő és a Kishercegnő koronázása mellett számos különdíj is gazdára talál a döntőn, hiszen a megválasztják a Harkány Fürdő, a Dráva Hotel és a Park Hotel szépét is, de ezen az esten választhatja ki a Barabás Téglakő Kft., a Naturliget és a La Burrata Mozzarella Kft. is a jövő évi háziasszonyait.

További meglepetés, hogy a Gödöllői Királyi Kastély Koronázási termében ezen a napon kiállítás nyílik Sissi Királyné eredeti korhű koronázási ékszereivel és rekonstruált koronázási ruhájával, ahol a magyar korona másolatát, a kastély teljes tárlatával együtt -rendkívüli kedvezménnyel – nézhetik meg a szépségverseny gálaműsorának nézői. Az est folyamán a döntő résztevőinek felvonulásai mellett rendhagyó átfogó, történelmi időutazáson repíti végig a közönséget a Zenével Írt Történelem csapata a zenés táncos rockzenei összeállításával az ősmagyar kortól napjainkig. Fellép még Kézér Gabriella balett tánccsoportja, a Kézér Balléé, akik Edit Piaf életének részleteit viszik színpadra, Mezei Diána dalait követően pedig három gyönyörű énekesnő, a Glória Singers zenei formáció színesíti a gálaműsort a hölgyek kastélyaként emlegetett Gödöllői Királyi Kastélyban.

A szervezők különösen ügyelnek a biztonsági szabályok és előírások betartására. Jegyek csak a jegy.hu-n kaphatók korlátozott számban.

Booking.com