31. Miss Hungary 2021. Nemzeti Szépségverseny és Királynőválasztás a La Burrata Mozzarella, a mozzarellák királynője főtámogatásával megrendezésre kerülő döntő:

A versenyző bemutatkozása:
– Hello! Budai Luca vagyok, 16 éves és Győrben élek. Tanulmányaim jelenleg a Forrás Waldorf Gimnázium és Alapfokú Művészeti Iskolában végezem. Nagyon szeretek Győrben élni, hiszen egy gyönyörű pörgős város tele programokkal. Van egy kutyusom, akit nagyon szeretek és nem tudom mi lenne velem nélküle. Az iskolában nagyon élvezem az órakat, szüneteket, hisz mindenki a barátom még a tanárok is. Iskola után általában mindig hazamegyek, megsétáltatom a kutyusom, tanulok, zenét hallgatok, persze nem maradhat ki a délutáni szunyókálás sem. Esténként lefürdök, megvacsizom és lefekszem az ágyba. Tusolni jobban szeretek mint kádban feküdni,hogy miért az legyen az én titkom.:) Szabadidőmben a szobámat szépítgetem, mindig veszek bele valami új dolgot. Nagyon szeretek virágot kapni, ez magabiztossá tesz. Ez lennék én.
A több, mint három órás gálaműsor keretében 4 alkalommal vonulnak fel a versenyző szépségek és egy rendhagyó, látványos fotó tour is segíti a zsűrinek kiválasztani a királynőket és udvarhölgyeket. A Sissi korhű ruhák megalkotója, Czédly Mónika és a D’Elia Szalon ruhakölteményei mellett a Szogi Fashion ruhái és a Chrisand Fur bundái teszik még látványosabbá a gálaestet. A Királynő és a Kishercegnő koronázása mellett számos különdíj is gazdára talál a döntőn, hiszen a megválasztják a Harkány Fürdő, a Dráva Hotel és a Park Hotel szépét is, de ezen az esten választhatja ki a Barabás Téglakő Kft., a Naturliget és a La Burrata Mozzarella Kft. is a jövő évi háziasszonyait.
További meglepetés, hogy a Gödöllői Királyi Kastély Koronázási termében ezen a napon kiállítás nyílik Sissi Királyné eredeti korhű koronázási ékszereivel és rekonstruált koronázási ruhájával, ahol a magyar korona másolatát, a kastély teljes tárlatával együtt -rendkívüli kedvezménnyel – nézhetik meg a szépségverseny gálaműsorának nézői. Az est folyamán a döntő résztevőinek felvonulásai mellett rendhagyó átfogó, történelmi időutazáson repíti végig a közönséget a Zenével Írt Történelem csapata a zenés táncos rockzenei összeállításával az ősmagyar kortól napjainkig. Fellép még Kézér Gabriella balett tánccsoportja, a Kézér Balléé, akik Edit Piaf életének részleteit viszik színpadra, Mezei Diána dalait követően pedig három gyönyörű énekesnő, a Glória Singers zenei formáció színesíti a gálaműsort a hölgyek kastélyaként emlegetett Gödöllői Királyi Kastélyban.
A szervezők különösen ügyelnek a biztonsági szabályok és előírások betartására. Jegyek csak a jegy.hu-n kaphatók korlátozott számban.
Booking.com