Nyáron heti 3x induló járat Budapestről Antalyába / TUI szállodamárkák változatos kínálata Törökországban / Kedvező árak / Különösen fontos a biztonság és a rugalmasság az utazás megtervezésénél

 

“Közvetlenül az utazási korlátozások enyhítése után a foglalások száma ugrásszerűen megnőtt, és rövid időn belül sok járatunk teljesen megtelt. Az érdeklődések azt mutatják, hogy az utazási vágy egyre erősebb” – mondja Gottfried Math, a TUI Austria & CEE ügyvezető igazgatója.

 

A magyarok legnépszerűbb úti céljait tekintve a Török Riviéra áll az első helyen, amelyet Ciprus, Horvátország és Kréta követ.

 

Közvetlen járat hetente háromszor Budapestről Antalyába

Az egyik legnépszerűbb úti cél a magyar TUI utazók körében Törökország, hiszen a nyaralók nagyra értékelik a hatalmas területen elhelyezkedő, magas színvonalú üdülőhelyeket. A beutazással kapcsolatba fontos megemlíteni, hogy a magyar állampolgárok korlátozás (negatív teszt, kötelező karantén) nélkül léphetnek be Törökországba, amennyiben rendelkeznek védettségi igazolvánnyal, függetlenül az oltáshoz használt vakcina típusától. A török szabályozás korlátozásmentes belépést tesz lehetővé a védettségi igazolvánnyal rendelkező személyekkel együtt utazó, oltással nem rendelkező 18 év alatti gyermekeknek is.

 

Nyaralás alacsony árakkal

A TUI mindig vonzó akciókat és árakat kínál a last minute nyaralóknak. Ráadásul az utazási árak az előző évhez képest csökkennek. “Az újratárgyalt alacsonyabb szállodai árakat továbbadjuk ügyfeleinknek, emellett a kerozinköltségek is alacsonyabbak. A korai foglalásoknál azonban az utazási árak emelkedését tapasztaljuk” – mondta Gottfried Math. A szakember azt is hozzátette, hogy a nyaralók sokszor különféle extraszolgáltatásokkal (magasabb szobakategóriára való váltás, plusz éjszakák, privát transzfer vagy bővebb étkezési szolgáltatás) bővítik foglalásukat. “Azt látjuk, hogy ügyfeleink kényeztetni szeretnék magukat a nyaralás alatt, sokszor extraszolgáltatásokkal”.

 

A biztonság és a rugalmasság különösen fontos az utazások tervezésénél

A foglalások esetében most különösen fontos a biztonság és a rugalmasság, ezért a TUI bevezette a Flex Tarif szolgáltatást, amely lehetőséget ad arra, hogy a nyaralók a repülőjegy-csomagokat az érkezés előtt 14 nappal ingyenesen átfoglalják vagy lemondják. Lemondás esetén az ügyfelek visszakapják az utazás teljes árát, beleértve a Flex Tarif költségét is. Ezt a szolgáltatást rendkívül jól fogadták az utazók: jelenleg az új foglalások több mint 80 százaléka a Flex Tarif igénybevételével történik.

Néhány hasznos tipp a 2021-es nyári vakációra:Aktív nyaralóknak:

TUI Magic Life Belek Az újonnan megnyitott TUI Magic Life Belek közel 600 falusi stílusú szobával rendelkezik, amelyek egy hatalmas kertben helyezkednek el. A gyerekeknek és tiniknek szóló számos tevékenység teszi a klubot ideális nyaralási célponttá a családok számára. Nyolc medence és egy tíz csúszdával rendelkező aquapark, valamint a vízi sportok széles választéka várja a vendégeket.Szórakozás és kaland a kicsiknek: TUI Kids ClubA TUI Kids Club családbarát szállodákat kínál gyermekfelügyelettel és teljes költségkontrollal az all inclusive ajánlatok révén: a TUI Kids Club Felicia Village közvetlen elhelyezkedésével a széles homokos/kavicsos strand mellett ésa nagy medencetérrel biztosít ideális helyszínt a kikapcsolódáshoz, az aquapark pedig a kicsit szórakozását garantálja.Modern, egyedi, kiváló minőségű: TUI BlueA TUI Blue szállodái három kategóriába sorolhatók, és a „For All”, „For Two” és a „For Families” jelzésekkel különböző nyaralócsoportokat célozzák. A négy és fél csillagos TUI Blue Barut Andiz 16 éves kortól, személyes kiszolgálással, modern dizájnnal és a világ minden tájáról származó kulináris élvezetekkel várja vendégeit. A chill-out tetőteraszon a nyaralók frissen kevert koktéllal az előttük elterülő tengerre nyíló fantasztikus kilátást is élvezhetik nyíló fantasztikus kilátást is élvezhetik.

 

Booking.com