MISS EU döntő a Budai várban 2021.

MISS EUROPEAN UNION néven nagy sikerű nemzetközi szépségversenyt rendeztek 2004-ben Magyarországon abból az alkalomból, hogy hazánk az Európai Unió tagja lett.
Idén újra ébredt a MISS EU!

A verseny fő célja Magyarország turisztikai jellegű bemutatása Európának és a világnak – a nemzetközi média és a szépségverseny adta keretprogram segítségével.

22 ország részvételével a 10 napos országjárás során a hölgyek bejárták Budapestet, Hortobágyot, Balatont, a Tisza-tó környékét, borozgattak Egerben és az etyeki borvidéken a Vabrik pincészet ódon falai között. A 22 hölgy hintózhatott a Váli kerek erdőben fiatal, tehetséges Kohári János fogat-, és díjhajtó, valamint többszörös akadályhajtó nyertes mögött a váli Vadászház közelében, és bejárták a Sonkamester érlelő pincéit Etyeken.
A nemzeti ruhák felvonulását Martonvásáron a Brunszvik-kastély parkjában láthatta a nagyérdemű két nappal két nappal a döntő előtt. A Citiwings Médiaügynökség Pesten látta vendégül a Miss EU 22 szépségét, akik között a vendég kategóriában érkeztek országok Ázsiából, és Afrikából is.

A MISS EU TOUR 2021 világverseny döntőjére és a nemzetközi gálaműsorra Budapesten a Halászbástyán került sor október 23-án .
Végül a Halászbástyánál megkoronázták MaiKo Lapachi tibiliszi lányt, aki Georgia, azaz Grúzia színeiben indult a MISS EUROPEAN UNION 2021-es szépségversenyen. Első udvarhölgye Angela Vasilevska, Macedóniából, második udvarhölgye Syuzanna Tigranyan, Németország versenyzője lett. 
Hamarosan érkeznek a legfrissebb hírek a 31. Miss Hungary nemzeti szépségverseny döntőjéről, melyet a La Burrata Mozzarella, a mozzarellák királynője vesz a szárnyai alá az idei esztendőtől. December 4-én a gödöllői kastély díszterme vírusmentes övezetté változik, hiszen az isanity térsterilizátornak köszönhetően folyamatos és állandó fertőtlenített levegő várja a résztvevőket és a nézeket egyaránt. A Miss Hungary döntőjének gála műsorára korlátozott számban lehet jegyet vásárolni hamarosan a kastély jegypénztárában.

 

Booking.com