Konkrét munkafolyamatok megkövetelik, hogy célalkalmazásokat használjunk fel a feladatainkhoz. Az ismertebb programok a legújabb technológiákat tartalmazzák, amikkel akár bonyolultabb lépések nélkül tudjuk a feladatainkat elvégezni. Kihasználhatjuk az azokban rejlő lehetőségeket. A következő probléma, hogy megfelelő szoftvert futtassunk.

A Total Commander leegyszerűsíti a külső FTP szerverekre történő csatlakozást, a fájlok böngészési feladatait amivel akár a tartalmakat szerkeszteni is tudjuk. A szoftverrel a kijelölt módszerrel listázhatjuk ki a számítógép merevlemezén elérhető tartalmakat, akár mappák tartalmát is összehasonlíthatjuk, szinkronizálni is tudjuk. A fájlkezelő külső nézőke funkciójával fájlokat is meg tudunk tekinteni, Audió, Videó tartalmakat, illetve akár fotókat is megtekinthetünk, gyorsbillentyűvel is megnyithatjuk a fájlokat a szoftverhez hozzárendelt alkalmazással. FTP protokollal történő fájlátviteli feladatokhoz is kiváló amivel konfigurálható az alapértelmezett fájlátviteli mód. A szoftverrel hibamentesen tölthetünk fel nagyobb méretű fájlokat, amiket a kiválasztott fájlszerkesztővel módosítani is tudunk. A fájlkezelővel maximális tömörítés aránnyal Archív mappák is készíthetőek, a ma ismert tömörített mappa fájlformátumok veszteségmentesen csomagolhatóak ki.

Bővebben: https://szofthub.hu/total-commander/

Az ISO Workshop egy adatlemezen, Blu-ray adathordozókon, ISO lemezképeken elérhető tartalmak böngészéséhez, szerkesztéséhez, konvertálásához, illetve akár adat helyreállítási munkafolyamatokhoz ideális alternatíva. Rendszerindító adathordozók létrehozásához is remek, egy könnyen kezelhető ISO szerkesztő. A szoftverrel akár meg tudjuk az ISO fájlokban található tartalmakat tekinteni. Az ISO fájlokat szerkeszthetjük, saját tartalmakkal tudjuk azokat kibővíteni, fájlok törléséhez szükséges technológiát is tartalmaz. Az alapvető számítógépes ismeretekkel rendelkezők számára sem okoz kihívást a lemezképek szerkesztése amivel adatlemezeket másolhatunk, illetve akár új ISO-t is készíthetünk. Ha egy olyan szoftvert keres amivel gyorsan szerkeszteni tudjuk a képfájljainkat, a program a hasonló alkalmazásokhoz képest sokkal több funkciót tartalmaz.

Bővebben: https://szofthub.hu/iso-workshop/

 

Booking.com