Ezek nélkül ne Indulj el! – Megérkezett a HYPEANDHYPER első merch kollekciója

Egy meleg pulcsi és beanie az esti tábortűz mellé, kulacs a Balaton körüli bicikliútra, vagy egy bicska a vízpart menti halpucoláshoz a HYPEANDHYPER első saját tervezésű merch kollekciója a túrázáshoz, a szabadtéri sütés-főzéshez és a legemlékezetesebb road tripekhez kínál praktikus, és egyedi ruházatot, illetve használati tárgyakat.

Nyáron debütált a kelet-közép-európai régió kreatív tartalmaira fókuszáló HYPEANDHYPER online design- és trendmagazin első saját készítésű videósorozata, a hazai tájakat bemutató Indulj el!, amely a Hortobágy, a Gemenc, az Őrség, a Balaton-felvidék, a Mátra, a Dunakanyar és Tokaj környékére kalauzolta az olvasókat. A sorozatot kiegészítő Indulj el! Kabinok videóban az ország legmenőbb szállásai tűntek fel, az Indulj el! Szabad tűzön felvételeken pedig a modern gasztronómia hazai arcai ajánlottak szabadban elkészíthető ételeket. A merch kollekció – melyet Simon Benski Bence és Lukács Tamás tervezett – az Indulj el! kampányban bemutatott programokhoz és kikapcsolódási lehetőségekhez ad egyedi és funkcionális termékkínálatot.

Az ország tájainak ikonikus sziluettjeiből inspirálódott grafikákkal nyomott pulóvereken a Dunakanyarban kígyózó folyó, a Balaton partján felénk nyúló lángos árus, vagy éppen a Hortobágy folyó Kilenclyukú hídjának látképe idézi vissza a legautentikusabb pillanatokat. A mosható műbőr logóval ellátott színes pulóverek és ruházati kiegészítők (beanie és ballcap), a ceruza, bögre, kulacs, bicska és fejsze a városnéző séták, kirándulások, vagy éppen az agyagba tapasztott szabadtéri halsütés praktikus használati tárgyai lehetnek.

A termékek november 4.-e óta elérhetők a HYPE STORE-ban.

Booking.com