Már az iskolákban is elérhető a Magyar Református Szeretetszolgálat által szervezett “Szeretetdoboz” kezdeményezés.

“Iskolánk ezen az adventen is részt vesz a Magyar Református Szeretetszolgálat által szervezett “Szeretetdoboz” elnevezésű adománygyűjtő akciójában.
Vállalásunk, hogy a xyz Általános Iskola és Gimnázium minden osztálya közös erővel 2-2 dobozt tölt meg adománnyal.
A vállalás részeként, hogy a nevelőtestület tagjai is megtöltenek 2-2 dobozt (az általános iskolában és a gimnáziumban is).
 
Kérjük iskolás tanulóink szüleit, hogy a dobozba szánt adományaikat gyermekeiken keresztül juttassák be az iskolánk tantermeiben elhelyezett Szeretetdobozokba!
Mi kerüljön a Szeretetdobozba?

Legalább fél éves szavatossággal rendelkező tartós élelmiszert: cukrot, olajat, konzervet, lisztet, kakaót, teát, fűszereket, édességet, száraz tésztát, kekszet, ketchupot, mustárt, majonézt.

Örömmel fogadunk továbbá tisztálkodási- és tisztítószereket: mosószert, öblítőt, fogkrémet, gyermek és felnőtt pelenkát, sampont, tusfürdőt.

Külön köszönjük, ha a felajánlók az adományozás során gondolnak az ételintoleranciával küzdőkre, és cukor- vagy gluténmentes termékeket is helyeznek a Szeretetdobozba, mint például édesítőszert, cukormentes kekszet, gluténmentes tésztát.

Az 1-4. évfolyamos osztályok dobozai már a tantermekben vannak. 

Kérem az 5-8. évfolyamok osztályfőnökeit: hogy az átmeneti digitális oktatás befejezése után a tanáriba elhelyezett dobozokból vigyenek a saját osztálytermeikbe 2-2 db dobozt, legkésőbb november 23-án. 

A digitális oktatás ellenére a gimnáziumi osztályok tanulóinak is van lehetősége az adományozásra! A 9-11. évfolyamok számára is rendelkezésre áll 2-2 doboz, amit nem  szeretnénk üresen visszaadni az MRSZ-nek. Ezért a mai naptól kezdve a gimnázium főbejáratánál, a porta előtt elhelyeztük az ő dobozaikat is. A gimnáziumi tanulók szabadok arra, hogy elhozzák, és betegyék adományaikat. Szeretettel várjuk és köszönettel fogadjuk az ő hozzájárulásaikat is!

A szeretetdoboz adoánygyűjő akoció határideje: 2020. december 1. (kedd)

Jó egészséget és áldott adventi heteket kívánok mindenkinek!”

Booking.com