Az ősz érkezésével és az adventi, karácsonyi időszak közeledtével egyre többen vágynak spontán kiruccanásokra, hétvégi városnézésre, Európa felfedezésére – akár családdal, akár kisebb baráti társsasággal. Az a&o hostellánc az ilyen típusú utazásokra kreálta új akcióját.

Az a&o-nál az elkövetkező időszakban nagyszerű áron kínálnak lehetőséget családoknak, 1-7 éjszaka közötti foglalásra bármelyik európai hostelük egyikébe.

Az akció keretében a hostellánc hivatalos oldalán egy rugalmas családi csomagot kínálnak a gyors és egyszerű foglalási felület segítségével. A családi csomagot többféleképpen variálhatják a vendégek. Foglalható akár egy felnőtt és egy gyermek (17 év alatt) számára, de akár 2 felnőtt (szülő vagy nagyszülő) is lefoglalhatja és megszállhat a hostelek egyikében 2, de akár 4 gyermekkel is.

Ez annak köszönhető, hogy hibrid hotel révén nemcsak kétágyas, de négy- és hatágyas, teljesen felszerelt családi szobákkal is rendelkeznek a lánchoz tartozó hostelek.

A szobák ára – a lefoglalt éjszakák számától függően – 59-359 euró között mozog, amely tartalmazza a reggelit, ágyneműt és törölközőt is.

„A családok fontos szereplői az a&o vendégkörének – fejtette ki Phillip Winter, az a&o CMO-ja. – A nagyszerű tavalyi visszajelzések alapján nem volt kérdés, hogy ezt a családi promóciót tovább szeretnénk folytatni az idei évben is. A kampány még a pandémia alatt indul “Save your holiday” néven és nagyon büszkék vagyunk, hogy több mint 1000 család nyaralását mentettük meg az elmúlt 1,5-2 évben. Ezt a promóciót fejlesztettük tovább és neveztük el “aoholidaysnek.”

Európában összesen 40 a&o szálláshely található, Prága és Bécs mellett izgalmas desztináció lehet Edinburgh, Berlin, Amszterdam, Varsó de akár Koppenhága is.A promóció lényege, hogy minél több éjszakát töltenek el a családok az a&o hostelekben, annál kedvezményesebb áron foglalhatják le szálláshelyüket. Az árak az alábbiak szerint alakulnak: 1 éjszaka 59€, 2 éjszaka 109€, 3 éjszaka 159€, 4 éjszaka 209€, 5 éjszaka 259€, 6 éjszaka 309€, 7 éjszaka 359€. Ráadásul lehetőség van arra is, hogy az utazók kombinálják a városlátogatásokat is.

Az a&o hostelek recepciósai családbarát kirándulásokkal és városlátogatási tippekkel kapcsolatban is tudnak segíteni, a hotelekben pedig külön kialakított gyereksarokkal és különböző társasjátékokkal teszik felejthetetlenné a családok számára az a&o-ban eltöltött időt. Ezek mellett van lehetőség babakocsi, bicikli vagy e-scooter bérlésre (desztinációtól és elérhetőségtől függően).

Az összes szálláshely központi elhelyezkedésének köszönhetően akár autóval, akár busszal vagy vonattal könnyen megközelíthető.

További információ a promóciós kampányról és a szálláshelyekről az a&o hostels hivatalos weboldalán érhető el.

Forrás: turizmus.com
Fotó: a&o

Booking.com