Programajánló – RepTár Szolnoki RepülőmúzeumFelszállásra felkészülni: 2023-ban is feledhetetlenprogramokkal vár a RepTár!2023. július 08. – Kiefer Sutherland koncert a RepTár Szolnoki Repülőmúzeumban Kiefer Sutherland először ad koncertet Magyarországon. Szolnokon, a RepTár udvarán lép fel Sutherland, akit számos mozifilmben és sorozatban láthatunk viszont. A country rock, blues stílusú zeneszámait egy különleges helyszínen, a repülők árnyékában énekli el.Jegyvásárlás:- a RepTár Szolnoki Repülőmúzeum recepcióján- a RepTár Szolnoki Repülőmúzeum webshopjában (https://www.reptar.hu/webshop/) – online jegyvásárlás a Funcode oldalán (https://tickets.funcode.hu/event/kiefer-sutherland-reptar)Jegyár: 11.990 Ft

2023. március 1. – NyitásA RepTár Szolnoki Repülőmúzeum 2023. március 1-jén újból kinyitja a kapuit a családok, baráti társaságok, kirándulók és a repülés szerelmesei örömére. A látogatók újból átélhetik a repülés adta szabadságot a múzeumi élményelemek segítségével: Jak-52 és MiG-21 Pilótapont, 4D Mozi, MiG-29 szimulátor, 3D karika, katonai akadálypálya különleges élményt nyújtanak. A látogatók egész napos élményét a RepTár Bisztró és a RepTár ajándékbolt egészíti ki.

A RepTár nyitvatartása 2023. március 1-jétől: keddtől – vasárnapig: 10:00 – 18:00

2023. május 27. – Szimulátor BajnokságHarmadik alkalommal, május 27-én rendezi meg a RepTár Szolnoki Repülőmúzeum az egyetlen e-sport rendezvényét, a MiG-29 Szimulátor Bajnokságot. A III. RepTár MiG-29 Szimulátor Bajnokság a nézők számára is különleges élmény, hiszen profi szakkommentátor közvetíti a versenyeket, valamint a Hangár földszintjén óriás LED falon közvetítve minden látogató nyomon követheti a légiharcokat.

A verseny ideje alatt az érdeklődőket különböző játékok várják a Gamer Zónában. A résztvevők előzetes regisztráció során kerülnek a mezőnybe, majd a helyszíni sorsolás után alakulnak ki a párharcok résztvevői. Nevezéssel kapcsolatban kövesd a RepTár Facebook oldalát.2023. augusztus 05. – Drone Day Idén harmadik alkalommal kerül megrendezésre a RepTár Drone Day, a nap, ami csak adrónokról, a repülésről és az innovációról szól.

Egész napos programmal várja a látogatókat a III. RepTár Drone Day. A múzeumélményelemein kívül számos érdekes bemutatókkal készülnek a kiállítók. Drónra szereltkamerán keresztül különleges szemszögből csodálható meg a RepTár a Drone Eyeprogram keretein belül, amit profi szakkommentátor közvetít.

A látogatók közelről ismegismerkedhetnek a videós, rendőrségi, katonai és mezőgazdasági drónokkal.

2023. szeptember 02. – RepTár PiknikA RepTár 7. születésnapja alkalmából megannyi élmény várja az érdeklődőket. Ameglévő élményelemek mellett (4D mozi, MiG-29 szimulátor, a Jak-52 és MiG-21Pilótapont, 3D karika, Csúszópálya, RepTár Go) számos különleges program várja alátogatókat.

2023. december 29. – Star Fans Day 2023-ban ismét megrendezésre kerül a Csillagok Háborúja film rajongóinak kedvenc napja a RepTárban!

Beöltözött filmszereplők, cosplay előadások és workshopok, LEGO kiállítás és játszóház, galaktikus kvíz és gamer zóna, Star Wars és Star Trek kiállítók várja az érdeklődöket, ahol a film megelevenedik.

További információ: www.reptar.hu ; https://www.facebook.com/ReptarSzolnok

Booking.com