Andrea Bocelli Máltát választotta legújabb zenei projektjéhez.

Az elmúlt napokban Málta Andrea Bocelli neves tenort látta vendégül, annak új zenei projektje kapcsán.

A Mediterrán Turisztikai Alapítvánnyal és a Máltai Turisztikai Hivatallal együttműködve Bocelli számos máltai helyszínt bejárt és kiválasztotta azokat a kiváló látványt nyújtó pontokat, melyek a néhány héten belül induló projekt részét képezik.
Julia Farrugia Portelli, Málta idegenforgalmi és fogyasztóvédelmi minisztere üdvözölte Andrea Bocellit, és hangsúlyozta ennek a projektnek a fontosságát Málta számára, amely kulturális és turisztikai szinten a legjobb reklám az országnak. Ez egy újabb alkalom arra, hogy Máltát a világ zenei és vizuális művészetein keresztül is megismerjék.
Hozzátette, hogy Málta elkötelezett híve a minőségi turizmusnak, és ez a projekt teljes mértékben egybevág ezzel a gondolattal.
A miniszter asszony a Máltai Idegenforgalmi Hivatallal együtt adta át Bocellinek a „Máltának elismert barátja” díjat. Ezt a díjat a világhírű tenor azért kapta, mert nagyban hozzájárult a máltai szigetek, mint ideális üdülőhely népszerűsítéséhez, és másokat is arra inspirál, hogy felfedezzék a Máltai-szigeteket.
A háromnapos máltai látogatásra Andrea Bocellit felesége, Veronica és lányuk, Virginia is elkísérte.

——————–

Máltai Idegenforgalmi Hivatal | VisitMalta Hungary

Booking.com