A Vacansoleil spanyol utasoknak is elkezdi értékesíteni kempingnyaralásait!

A kemingnyaralásokra specializálódott, holland utazásszervező cég, a Vacansoleil spanyol utasok számára is elkezd kempingnyaralásokat értékesíteni. Ez a lépés a Vacansoleil számára nagy növekedési potenciált jelent, hiszen a spanyolok fanatikus kempingezők. “A spanyolok szeretnek a saját hazájukban is kempingezni, de szívesen utaznak más, főleg dél-Európai országokba is.” – mondja Jacky Lambert kereskedelmi igazgató. “Mivel ezekben az országokban már egy ideje jelen vagyunk, ezért teljes mértékben készen állunk arra, hogy ezt az igényt kielégítsük.”

Elvisszük Európát Spanyolországba és Spanyolországot Európába
Spanyolország a 13. ország, ahol a Vacansoleil kempingnyaralásokat értékesít. A spanyol weblappal és a spanyol csapattal a Vacansoleil új piacra lép be, amely egy nagyon megfontolt döntés – mondja Jacky Lambert. “Nagy növekedési potenciált látunk a spanyol piacban. Ez egy nagy ország viszonylag kevés versenytárssal, és a spanyolok nagyon szeretnek kempingezni. Spanyolországon kívül szívesen választják úti célul Franciaországot, Olaszországot és Horvátországot a kempingnyaralásukhoz. A kempingnyaralást kínáló szektor nagy európai szereplőjeként széles európai kínálattal kiválóan kielégítjük az igényeiket. Hosszú évek óta hozzuk az európai kempingnyaralások szerelmeseit Spanyolországba, most itt az idő, hogy a spanyol nyaralókat Európa többi részére is eljuttassuk.”

A kempingezés népszerű Európában
Európai piacvezetőként a Vacansoleil azt látja, hogy a kempingezés Európában egyre népszerűbbé válik. Évente csaknem félmillió ember foglal szállást prémium kempingekbe a Vacansoleil-en keresztül. Utasaink felfedezték a kínálatunkban szereplő szafari-sátrak és a mobilházak kényelmét. Lambert: „Nagyon jó tanúja lenni annak, hogy egyre több ügyfél otthonosan mozog azokban az országokban, ahol a kempingjeink találhatók. Utasaink szívesen fedeznek fel új úti célokat. A dánok Ausztriába mennek, a lengyelek Horvátországba foglalnak szállást. Most majd látni fogjuk, ahogy a spanyolok is ellátogatnak az európai kempingjeinkbe.

Kibővül a spanyolországi kemping kínálatunk
Jelenleg a Vacansleil főleg a Costa Bravan és a Costa Doradan található kempingekben kínál szállást Spanyolországban. Ezek népszerű, tengerparti kempingek Spanyolország északi részén. A közeljövőben a Vacansoleil ki fogja bővíteni kempingkínálatát más spanyol régiókra is.

A Vacansoleil-ről

Már több mint 50 éve, hogy a Vacansoleil az év legértékesebb időszakára, a vakációra specializálódott. Évente majdnem félmillió utas szerez életreszóló nyaralási élményeket a Vacansoleil segítségével. 19 európai országban többszáz emberrel gondoskodik az utasokról 550 kempingben. A Vacansoleil holland cég, amelynek központja Eindhovenben található. A kempingnyaralások értékesítése 13 országban történik. Hollandia mellett ezek: Olaszország, Franciaország, Németország, Belgium, Ausztria, Dánia, Magyarország, Lengyelország, Anglia, Írország, Szlovénia és Spanyolország. 2021-ben a Vacansoleil páneurópai piacvezetővé vált a kempingnyaralások terén.

Booking.com