• A Hankook Tire Magyarország Kft. tizenkettedik alkalommal szervezi meg abroncsadományozási programját.
  • A kezdeményezés célja, hogy segítséget nyújtsanak olyan közhasznú alapítványoknak, egyesületeknek és nonprofit szervezeteknek, amelyek egy adott a közösség számára fontos, nélkülözhetetlen munkát végeznek.
  • Pályázni ezúttal is a www.hankookadomany.hu oldalon lehet 2023. augusztus 11. – augusztus 18. között.

 

Rácalmás, 2023. július 18. A Hankook Tire Magyarország Kft. idén tizenkettedik alkalommal hirdeti meg abroncsadományozási akcióját. A program keretében a vállalat olyan közhasznú alapítványoknak, egyesületeknek és nonprofit szervezeteknek szeretne segíteni, amelyek egy adott közösség számára nélkülözhetetlen munkát végeznek.

A Hankook jótékonysági akciója több, mint tízéves múltra tekint vissza. A program még 2012-ben indult 3 országos kedvezményezett (Vöröskereszt, Mentőszolgálat, Katasztrófavédelem) bevonásával, majd 2013-ban kisebb nonprofit jótékonysági szervezetek számára is nyitottá vált. Az elmúlt 10 évben a Hankook Tire Magyarország több mint 20 000 db gumiabroncsot biztosított, 2000-nél is több közhasznú és/vagy non-profit szervezet számára.

„Abroncsadományozási programunk az indulásától fogva nagyon sikeres és népszerű. Több mint 2000 civil szervezet munkájához járulhattunk hozzá ennek segítségével. Örömünkre szolgál, hogy rengeteg közhasznú szervezet számára teremthettük meg az évek alatt a biztonságos közlekedés feltételeit. Nagy örömmel mondhatom, hogy idén is folytatjuk programunkat, várjuk az egyesületek jelentkezését.” – mondta el Kim Hyung Yun, a Hankook Tire Magyarország Kft ügyvezetője, majd így folytatta: „Külön öröm számunkra a támogatott szervezetek szerteágazó tevékenységi köre: a betegszállítástól kezdve a polgárőrségen át, egészen az állatmentőkig, sokféle szervezetnek tudunk segítséget nyújtani”.

A szervezetek ezúttal is 12 darab, azaz 3 garnitúra Hankook abroncsra adhatják be igényüket. A támogatásra azok a legalább 5 éve működő közhasznú alapítványok, közalapítványok, illetve egyesületek pályázhatnak, akiknek környezet-, táj- vagy természetvédelem, fenntartható fejlődés, beteg gyermekek, koraszülöttek szállítása vagy a rend- és katasztrófavédelem a fő tevékenységi köre. A pályázatokat augusztus 11-től augusztus 18-ig a www.hankookadomany.hu weboldalon lehet benyújtani.

Pályázati időszak: 2023. augusztus 11-18.

Beérkezett pályázatok értékelése: 2023. augusztus 18-29.

Adományok kiosztása: 2023. szeptember 1-október 30 között.

Booking.com