A Hankook Ventus S1 evo 3 gumiabroncsa a BMW i4 modellen eredeti termékként

  • A Hankook abroncsgyártó többek között ezentúl a BMW i4, a müncheni gyártó teljes mértékben elektromos Gran Coupé modellje számára is biztosít abroncsokat
  • A járművön a kiváló minőségű Ventus S1 evo 3 nyári gumit használják méretre szabott univerzális és vegyes abroncsmegoldásokban 18 és 19 hüvelyk közötti méretben standard és runflat (defekttűrő) variánsként

Neu-Isenburg, Németország, 2022. április 13. – A prémium abroncsgyártó Hankook gyárilag felszereli a BMW i4 Gran Coupé modelleket ultramagas teljesítményű (UHP) típusú abroncsaival. A vegyes abroncsok mérete 18 és 19 hüvelyk között mozog. A 19 hüvelykes defekttűrő abroncs, a 18 hüvelykes pedig univerzális abroncs. A BMW i4 modellen a Ventus S1 evo 3 típusú ultramagas teljesítményű (UHP) abroncsait használják.

„A gumiabroncsok beállítása olyan elektromos járművekhez, mint a BMW i4, különösen bonyolult” – mondja Sanghoon Lee, a Hankook Tire Europe elnöke. „Ezért most rendkívül kifizetődő, hogy ezen a területen már évek óta végzünk alapos kutatásokat. A BMW i4 modellel tovább erősítjük a jelenlétünket a sportos elektromos járművek területén, és ennek rendkívül örülök.”

Ventus S1 evo 3 – kiváló választás a BMW i4 számára

A Ventus S1 evo 3 a megerősített oldalfalat rendkívül erős peremhuzallal kombinálja, és így sportos-dinamikus vezetést és kormányzási pontosságot biztosít. Ezen kívül a különösen könnyű szövetváz és a speciális aramid kompozitanyag övbetét még nagyon nagy sebességnél is csökkenti a gördülési ellenállást, ami szintén pozitív hatással van a menetstabilitásra és a kormányzás pontosságára. A nagy teljesítményű, természetes gyantákat tartalmazó speciális futófelület-keverék garantálja a szükséges tapadást, valamint kiváló tapadási és fékteljesítmény biztosít.

Képek: BMW Group

Booking.com