A Hankook Kinergy 4S 2 az Auto Express 2021-es négyévszakos abroncstesztjének győztese

A Hankook legújabb négyévszakos abroncsát, a Kinergy 4S 2-t választották a legjobbnak az Egyesült Királyság legolvasottabb autósmagazinja, az Auto Express által elvégzett 2021-es négyévszakos abroncsteszten. Ez a Hankook második tesztsikere 2021-ben, miután az Auto Express nyári tesztjén a gyártó ultramagas teljesítményű abroncsa, a Ventus S1 evo 3 is a legjobbnak bizonyult. A Hankook négyévszakos abroncsa hibátlanul reagált aquaplaning esetén, ami kiemelkedően fontos tényező a brit utakon.

 

Daventry, Egyesült Királyság, 2021. november 19.
A prémium abroncsgyártó Hankook Kinergy 4S 2 abroncsa megszerezte első tesztsikerét az Egyesült Királyság legolvasottabb autósmagazinja, az Auto Express által végzett 2021-es négyévszakos abroncsteszten. Az Auto Express abroncstesztje 1998 óta megbízható iránymutatást jelent azon sofőrök számára, akik független forrásból szeretnének informálódni az abroncsok teljesítményéről, biztonságáról és üzemanyag-hatékonyságáról. A 2021. november 10-én megjelent különszámban olvasható tesztben a Hankook Kinergy 4S 2 a legnépszerűbb, 205/55 R16 méretű abroncsok kategóriájában 8 másik termékkel mérettetett meg. Minden abroncsot több alapvető, teljesítményre vonatkozó kritérium – pl. nedves tapadás, száraz tapadás, havas tapadás, zaj, gördülési ellenállás és ár – alapján értékeltek, illetve teszteltek finnországi és németországi tesztpályákon.

„A Hankook egy újabb teszten teljesített kimagaslóan. Örömmel olvastuk az Auto Express legújabb, négyévszakos abroncsokat összehasonlító tesztjének eredményeit. Vállalatunk több mint 20 éve kínál a vásárlóknak nagy teljesítményű négyévszakos abroncsokat, így valóban úttörők vagyunk ebben a termékkategóriában. Ezek az elismerések is az elkötelezettségünket bizonyítják amellett, hogy a sofőrök olyan abroncsokat választhassanak, amelyek kiemelkedő biztonságot és megbízhatóságot nyújtanak nedves, száraz és havas körülmények között is. További díjaink is ezt támasztják alá: A Kinergy 4S 2 X megnyerte az Auto Bild Allrad négyévszakos tesztjét is, míg az Auto Bild magazin a Hankookot választotta 2021 gyártójának a négyévszakos abroncs kategóriában” – nyilatkozta Sanghoon Lee, a Hankook Tire Europe elnöke.

A tesztet szponzoráló Blackcircles.com így fogalmazott: „A Hankook abroncsait rendelő vásárlóink az értékeléseik alapján elégedettek , amelyek alapján termékünk  4,5 pontot kapott az elérhető 5 pontból. A visszajelzések gyakran kitérnek az abroncs teljesítményére havas utakon, a kényelmes vezetési élményre és a kiváló üzemanyag- takarékosságra.”

Az Auto Express így foglalta össze az abroncs sikerét: „A Hankook lett a kategória győztese. Az abroncs kiemelkedően teljesített az aquaplaning terén, miközben a többi kritériumban is remek eredményeket ért el, szinte kompromisszumok nélkül. Az abroncs az aquaplaning teszt egyértelmű győztese, és magabiztos formát mutatott a kormányozhatósági teszten is, ahol azokat a kanyarokat is szűken vette, amelyekkel a konkurenciának meggyűlt a baja. Megérdemelten lett első helyezett.” Auto Express (2021. november 09.)

 

Booking.com