Zakar Jozefet nevezték ki a szlovákiai Invia.sk élére

Prága, 2022. szeptember 27.

Zakar Jozef, az Invia.hu online utazási iroda ügyvezetője 2022 októberétől a szlovákiai Invia.sk ügyvezetői pozícióját is betölti. Feladatköre így kibővül, és ezentúl a két egymással szomszédos ország Invia hálózatának irányításáért felel.

Szlovákia jelentős szerepet tölt be cégcsoportunkban, ahol jelenleg is a szolgáltatások bővítésén és általános terjeszkedési lépéseken dolgozunk. Nagy örömünkre szolgál, hogy a szlovák szervezeti egység élére Zakar Jozef kerül, aki immár hét éve sikeresen vezeti az Invia magyar leányvállalatát.“ – nyilatkozta a kinevezés kapcsán Boris Raoul, az Invia Group vezérigazgatója.

Zakar Jozef 2015 óta dolgozik az Invia.hu élén és szlovák nyelven is anyanyelvi szinten beszél. „Gyakran utazom Szlovákiába üzleti célból és tisztában vagyok a helyi piac sajátosságaival. Izgatottan tekintek az új feladatkörökre és alig várom az innovatív megoldások bevezetését a szomszédos országban. Szlovákiai utasaink is számíthatnak az utazási kínálatunk egyre bővülő választékára.“ – mosolygott az újonnan kinevezett ügyvezető, aki folyékonyan beszél magyarul, szlovákul és angolul.

Booking.com