Újabb nevek a jövő évi Campus Fesztiválon.

Új nemzetközi és magyar előadókkal bővült a debreceni Campus Fesztivál jövő évi programja. A Campus Fesztivál ezen a nyáron bebizonyította, hogy a koronavírus-járvány ellenére is lehet biztonságos és színvonalas fesztivált szervezni. Ennek eredményeképpen négy nap alatt 87 ezren kapcsolódtak ki 2021 júliusában, Debrecenben.

Magyarország egyik legnagyobb könnyűzenei és kulturális eseménye már novemberben ráfordult a 2022-es évre, és sorra jelenti be a jövő évi fellépőket.

Eddig négy nemzetközi produkció neve vált nyilvánossá. 2022. július 20-24. között már biztos, hogy színpadra áll a Campuson a holland sztárlemezlovas, Tiësto, a különleges norvég popcsillag, AURORA, az angol punkveterán The ToyDolls, valamint a hollandfunk-etnojazz csapat, a Jungle by Night is.

A hazai mezőny legjobbjai közül most negyven névvel bővült a debreceni kínálat, a legnépszerűbb formációkból már biztosan jelen lesz a Tankcsapda, Majka, a Kowalsky meg a Vega, Rúzsa Magdolna, vagy a legfrissebb kedvencek közül Azahriah és a Carson Coma.

A zenei kínálat azonban ennél messze sokoldalúbb: a pop, a hiphop, a rock és a metal, az alternatív vonulat, az elektronikus irányzatok és a folk, a világzene kedvelői is megtalálják a számításukat a most bejelentett és a még érkező nevekkel.

A jövő évi Campuson visszatér a 2019-ben már megismert fesztiváltérkép: a Nagyerdei Stadion teljesen körüljárható lesz, így 18 programhelyszínen több mint háromszáz program várható. A zene mellett ezúttal is teret kap majd a színház, az irodalom, az utcaművészetek és a szokásokhoz híven gyerekprogramokból sem lesz hiány.

A Campus Fesztivál több éve biztonságos, családbarát, kulturált esemény, amely valóban minden korosztályt megérint. Sikerét évről évre a helyszín és a város adottságai is nagyban erősítik. A Nagyerdei Stadion és a Nagyerdei Víztorony, valamint az ezeket övező park a hazai fesztiválpiacon páratlan helyszínt biztosít a rendezvénynek, az ország legmodernebb strandja pedig 50 méterre található a helyszíntől. Nem véletlen, hogy a Campust az egyik legkomfortosabb hazai fesztiválként tartják számon.

A zenei paletta sokszínűsége és a fesztiválozók igényeit kiszolgáló, mindenre kiterjedő szolgáltatások megteremtése mellett a szervezők évről évre fontosnak tartják a társadalmi felelősségvállalást is. A Campus idei nyitófogadásán a VIP vendégek jóvoltából több mint 7 millió forint támogatás gyűlt össze, amit a koronavírus-járvány miatt árván maradt gyerekeket segítő Regőczi István Alapítvány számára ajánlottak fel a szervezők.

A kedvezményes bérletvásárlási akció december 31-ig tart.

Forrás: turizmus.com
Fotó: VisitDebrecen

Booking.com