Szekérfesztivál szombaton Somogyban már Krisna-völgyi Búcsúra készülünk

A hétvégén, július 9-én, szombaton rendezzük meg a Szekérfesztivált Budapesten, majd ezt követően július 22-24. között a Krisna-völgyi Búcsúba, Somogyvámosra várjuk az érdeklődőket, beleértve a média képviselőit is.
A Szekérfesztivál most szombaton 10 órakor indul a Vörösmarty térről, és 13 órától India Fesztivállal folytatódik a Városligetben. Az eseményre a média képviselőit is sok szeretettel várjuk! Mind a menetben, mind pedig később a Városligetben a Sajtópontban, limonádéval, csemegékkel, finomságokkal készülünk Önöknek/Nektek és kedves Családjuknak!
Mivel a fesztivál egy ingyenes és fantasztikus családbarát program, alkohol és füstmentes rendezvény, ami biztonságos és örömteli a kisgyermekeknek, és akár az időseknek is, megköszönöm, ha tudják ajánlani a programot felületeiken, közösségi oldalaikon, hogy minél több emberhez eljussanak. A Covid miatt évek óta nem volt lehetőségünk megrendezni ezt gyönyörű ünnepet Budapesten.
Díszvendégeink beszédei idén várhatóan 10 órakor, az indulás előtt, a Vörösmarty téren hangzanak majd el.
A fesztivál aloldalát itt tekinthetik meg: https://szekerfesztival.krisna.hu/
Július 22-24. között a Krisna-völgyi Búcsúval folytatjuk Somogyban, 3 napon át, fantasztikus programokkal és a programözönhöz képest jelképes belépővel.
Booking.com