Magyarország Királynője: Horváth Boglárka, a Tiniben pedig Horváth Lilla nyert!
Bűvös kettes a Miss Hungaryban: két Horváth nevű győztes, két győr-sopron-megyei, két dunaújvárosi!
Éjszakába nyúló, zenés műsorral színesített gálaesten választotta meg a közel 30 tagból álló zsűri Magyarország idei Királynőjét és Kishercegnőjét a La Burrata Mozzarella Miss Hungary Nemzeti Szépségverseny budapesti döntőjén.
Idén Horváth Boglárka, győri döntős fejére került a korona. Rábapatona büszkesége, Jávori Lili lett az első udvarhölgy, az orosházi Mike Cintia pedig a 2. udvarhölgy kitüntető címet kapta meg a gálavacsorát követően.
A Miss Tini 2022 verseny Kishercegnője címnek Dunaújvárosból Horváth Lilla örülhetett a szegedi kék szemű szépség, Sümeghy Laura és a szintén dunaújvárosi félig olasz Bertirotti Mona előtt.
A 24 lány sok millió forint értékű nyereményei, szerződései, háziasszonyi ajánlatai mellett a fődíjról sem szabad elfeledkezni, hiszen a Királynő egy 4000 Euro értékű nyaralást nyert repülőjeggyel 2 főre Szardínia szívébe, Costa Smeralda-ra, a Luci di la Muntagna luxus hotelbe. A felnőtt és a tini kategóriából akét első és második helyezett lány is utazhat Olaszországba és egy profi modelliskolában bővíthetik a tudásukat, csiszolhatják az eddig tanultakat.
A főtámogató olasz tulajdonosa, Bernardino Pusceddu lassan közel két évtizede él Magyarországon, és a rendezvényt követően így nyilatkozott:
 – Örülök  a rendezvényt ölelő nagy érdeklődésnek. Nagy megelégedéssel gratulálok a teljes szervezőcsapatnak a Miss Hungary  2022 Nemzeti Szépségverseny csodálatos sikeréhez! A rendezvény fényét emelte az elegáns nézőközönség is, sajnálom nem sikerült minden részt venni kívánó igényét kielégíteni, Jövőre nagyobb publikum befogadását tesszük lehetővé, még tőbb embernek biztosítva az élményt az elegáns részvételre.
A főszervező, Trejtnar Anita csak annyit tett hozzá, hogy idén is örömmel szervezte az eseményt. – Örömmel járulunk hozzá több döntős jövőbeli sikerének alapkőletételéhez, a Miss Hungary több királynője vált sikeres médiaszereplővé az elmúlt évtizedekben, a nemzeti szépségverseny kiváló alkalom arra, hogy tehetséges fiatalokat ismertessen meg az országgal, akikre majd büszkék lehetünk a jövőben!

Booking.com