Málta luxuskínálata folyamatosan bővül az új szállodanyílásokkal és az ötcsillagos szállodák újragondolt wellnes & spa részlegeivel.

A 2020. folyamán megnyílt egy jól ismert nemzetközi luxusmárka és egy kisebb, történelmi környezetben kialakított butik hotel. Emellett két ötcsillagos ház is teljes mértékben átalakította Spa kínálatát, új, magasabb szintre emelve Spa és Wellness koncepciójukat.

A sziget újdonságai

Hyatt Regency Malta 
A közkedvelt tengerparti városban, Sliemabán nyílt meg a nemzetközi lánc legújabb tagja. A vendégek kényelmi szolgáltatások széles kínálatát élvezhetik, ideértve a három étterem különleges kulináris élményeit, a spa kezeléseket és rugalmas rendezvényhelyszíneket. A világhírű Hyatt Regency márka első máltai egysége 151 szobával, 11 Regency Suite-tel és egy elnöki lakosztállyal, tengeri- illetve városi kilátással várja vendégeit.

Iniala Harbour House & Residences
Az elegáns Szent Barbara bástáyánál található, számos történelmi épületből és szépen restaurált régi pincéből kialakított luxus butik hotelből pazar kilátás nyílik Valletta tőszomszédságában elnyúló kikötőre, a Grand Harbour-re. Egyedi igények szerint kialakított berendezések, kiváló és különleges minőségű anyagok, bájos máltai balkonok, elegáns szobák és különlegesen kidolgozott lakosztályok saját merülőmedencével, mind a modern design ünnepe, mely teljes harmóniát alkot Valletta egyedi történelmi karakterével és bájával. A szálloda tetőteraszán elhelyezkedő étteremben, az ION – The Harbour-ben, nem csak a kilátás lenyűgöző, de az ismert helyi séf, Andrew Borg vezette konyha is különleges gasztronómiai élményeket ígér.
Az Ilania Spa várhatóan idén márciusban nyílik meg. A wellness részleg az Ilania egyik különleges, régi pincéjében került kialakításra és egy- illetve két-fős kezelő helységgel, gőzfürdővel, szaunával, pihenővel és fűtött medencével várja a kikapcsolódni vágyókat. A részleg tapasztalt szakemberei, a wellness világ legjobb minőségű termékeit használva számos terápiát kínálnak. A kezelések és programok széles választéka egyéni igények szerint testre szabható.

Ötcsillagos házak újragondolt luxus spa részlegei és wellness oázisai

Athenaeum Spa az ötcsillagos Corinthia Palace hotelben
A szálloda hajdanán étteremként nyílt meg és ebből alakult ki a Corinthia csoport első szállodája 1968-ban. A Corinthia Palace, Attard városában, Málta történelmének legendás szereplője. Egy kihagyhatatlan látnivaló. Közel egy évig tartó átalakítást követően 2000 m2-en nyílt meg újra az Athenaeum Spa, a nyugalom oázisa egy buja mediterrán kertben. Az újragondolt wellness részlegben thermal Vitality Suite, – medence, szauna, gőzfürdő, manikűr szalon, hét gyönyörű kezelőszoba, egy relaxációs lounge, beltéri úszómedence, Jacuzzi és egy nagyméretű kültéri medence található. Az ESPA-val együttműködésben az Athenaeum természetes alapanyagokból készült és hagyományos máltai gyógymódokra épülő luxus szépségápolási és wellness termékekkel várja a felfrissülni és megszépülni vágyókat. Bár az Athenaeum csatlakozott a neves ESPA nemzetközi portfóliójához, a spa kialakítása hű maradt a máltai tradíciókhoz és a szigetország gazdag történelmi örökségéhez.
A bel- és kültéri élmény egyszerre ünnepli a helyi kézművességet és a nyugodt mediterrán környezetet, ideális búvóhelyet teremtve a világ gondjai elől mind testben, mind lélekben.

A Phoenicia Malta
A vibráló főváros, Valletta előterében álló szálloda egyszerre jelkép és luxus hotel. Az új Deep Nature Spa kifinomult és természetes fényben gazdag környezettel várja vendégeit. A felhasznált anyagok, úgy, mint a diófa, a márvány és a jellegzetes máltai kő még modernebb és természetesebb külsőt adnak a wellness részlegnek, eredeti máltai karakterrel. A vendégek felfrissülhetnek a beltéri medencében, erősíthetnek a kor legmodernebb gépeivel felszerelt fitneszteremben, vagy élvezhetik a relaxációs tér számos egyéb szolgáltatásait, a sókamrát, a szaunát, gőzfürdőt és a multi-jet zuhanyt valamint egyedi igényekre szabott test- és arcmasszázzsal kényeztethetik magukat.

——————–

Máltai Idegenforgalmi Hivatal | VisitMalta Hungary

Booking.com