Despa Boglárka bemutatkozása:

A nevem Despa Boglárka, 25 éves vagyok.

Erdélyből, Sepsiszentgyörgyről származom és Marosvásárhelyen a Marosvásárhelyi Orvosi És Gyógyszerészeti Egyetem orvostanhallgatója vagyok.

Gyerekkori álmom egy nívós és nemzetközi szépségversenyen dobogós helyen végezni, a Miss Hungaryn való részvétel pedig régen dédelgetett vágyam, így nagy megtiszteltetés számomra a legszebb 12 lány között lenni.

Az orvosi a hivatásom lesz egy nap, viszont a modellkedés a szenvedélyem.

Fiatal korom óta modellkedem, ezalatt vettem részt divatbemutatón, szerepelhettem reklámokban illetve videoklippben is.

Ezen kívül nagyon szeretek meditálni, a karantén ideje alatt pedig a jogát is kipróbáltam.

Szeretek olvasni, utazni; szeretek új dolgokat tanulni, megismerni illetve megtapasztalni.
Eléggé kíváncsi a természetem; úgy tartom csak egy életünk van, így éljük még minden pillanatát illetve használjunk ki minden lehetőséget ami csak adott, higgyünk a legvadabb álmainkban is, hisz ha az elménkben képesek vagyunk elképzelni, akkor képesek leszünk megvalósítani a fizikai síkon is!

Imádom az állatokat, azért ha lehetőségem nyílik a főbb céljaim között szerepel az is, hogy segíthessek rajtuk. Úgy tekintek rájuk, mint azokra a néma de annál hűségesebb és szeretettel teljesebb társainkra illetve barátainkra akikért felelősséggel tartozunk.

A hűség, a feltétel nélküli szeretet és az odaadás az, amivel jellemezhetjük őket-ez a mindennapi érzelmi intelligenciával rendelkező ember számára a lételem-cserébe csak annyit ,,kérnek,, tőlünk, hogy ne bántsuk és tiszteljük őket.

Ugyanezt gondolom a kisgyerekek kapcsán is.

Reménykedem abban, hogy ez a verseny ad számomra olyan lehetőségeket amelyekkel tudok segíteni a rászorulókon.

 

Booking.com