Egyerszegről Békési Noémi nyert, és diósdi Nánási Dorottya lett a 2. helyezett és első Udvarhölgy- Miss Hungary 2021

 

Békési Noémi Királynő bemutatkozása:
– Békési Noémi vagyok, 20 éves, Komárom-Esztergom megyéből, Esztergomból jöttem. A Budapesti Gazdasági Egyetem hallgatója vagyok kereskedelem és marketing szakon, mellette marketingesként dolgozom. Tanult nyelveim: angol felsőfokon és olasz alapszinten. Szabadidőmben szeretek jógázni, olvasni, fitneszterembe járni, festeni, sütni-főzni, úszni, túrázni, utazni, a családommal lenni és vigyázni a kistestvéreimre. Szeretem az elegáns megjelenést, a minőségi, divatos ruhákat kedvelem. Nagyon fontos számomra a sport, az egészséges életmód, a helyes táplálkozás, a fenntarthatóság és a környezetvédelem. Régi álmom szépségkirálynőnek lenni, ezzel példát szeretnék mutatni és méltón képviselni hazánkat.

Nánási Dorottya bemutatkozása ( Első Udvarhölgy- felnőtt):
– Nánási Dorottyának hívnak, 19 éves vagyok és Pest megyében, Diósdon élek a szüleimmel és a húgommal. Idén érettségiztem a budapesti II. Rákóczi Ferenc Gimnáziumban. Ezután felvettek az ELTE Pedagógia és Pszichológia karára, ahol jelenleg hallgató vagyok. Szabadidőmben szeretek sportolni, edzőterembe járok de szeretek teniszezni, snowboardozni, síelni és vitorlázni is. Idén nyáron szereztem meg a vitorlás és motorcsónak vezetői engedélyemet, nyáron Zamárdiban vízimentőként dolgoztam. Ezenkívül szeretek utazni, más országokat, kultúrákat megismerni. Fontos számomra az egészséges életmód, ezért próbálok tudatosan táplálkozni és sportolni. Nagyon szeretem az állatokat is, van egy berni pásztor kutyám és a húgommal szoktunk lovagolni, neki van egy lova. Idén nyáron a szüleimmel, húgommal és a nagymamámmal részt vettünk a 196. Anna-bálon, amelyen a megtisztelő, I. udvarhölgy címet kaptam.

Orosz Titanilla bemutatkozása ( Második Udvarhölgy-felnőtt):

25 éves a miskolci egyetemen abszolváltam gyógytornászként.

Célom az emberek életminőségének javítása.

Normál működési funkciók mihamarabbi visszaállítása.

(Es az egészséges táplálkozás megismertetése.)

Ezért szakdolgozati témámnak az obezitológiát választottam, hogy segítséget tudjak nyújtani a túlsúlyos embereknek, hogy minél könnyebben tartósabban és egészségesebben szabaduljanak meg a felesleges kilóiktól.

(Miskolcon a szent Ferenc kórházban 3 hetes obezitologiai programban vehetnek részt, ami szakorvosi felügyelet mellett zajlik dietetikus segítségével és gyógytornász szakértelmével.)

Nagyon sok hobbim van, imádom aktívan tölteni a szabadidőmet. Egy héten általában 4x jarok konditerembe edzeni 2x aerobik edzésekre. És futni.(Általában hosszú távokat futok ami 10km -21km. A miskolci egyetem által szervezett “Szavasűzők “ nevű futóversenyen már többször is részt vettem csapatommal, mert ez egy váltó futóverseny Miskolc-Eger távolság az erdőn át)

Idén indultam először a Balaton átúszáson és sikeresen teljesítettem a Révfülöp-Boglár távot, ami 5,3 km. Természetesen megállás nélkül.

Miskolcon élek a családommal szüleimmel testvéremmel és 3 kutyámmal. Az állatok szeretete már kiskorom óta elkísér. Többször mentettem már állatot Miskolcon, és segítettem abban is hogy mihamarabb gazdit találjanak. Rendszeresen jótékonykodok, szívesen segítek ember társaimnak és az állatoknak egyaránt.

Nagyon büszke vagyok a szüleimre, mert idén volt a 30. Házassági évfordulójuk.

Ők az élő példa arra hogy igen is létezik igaz szerelem. És ha megtaláljuk érdemes érte harcolni és mindent megtenni.

 

Fekete Vivien: Miss Tini Kishercegnő bemutatkozása, Miss Tini 1. helyezett:

– Fekete Vivien vagyok 17 éves. Csongrádról érkeztem a versenyre. 16 éves korom óta modellkedem. Fodrász tanuló vagyok. Szabadidőmben igyekszem sportolni, valamint több időt a tanulásra fordítani hiszen jövőre érettségizem. Az eddigi munkáim és szüleimtől kapott nevelés során megtanultam hogy a külső és a belső harmónia kedvesség, magabiztosság, és a mosoly kell a sikerhez.

 

– Sabjanics Zorka bemutatkozása (Miss Tini 1. Udvarhölgy, 2. helyezett):

Sabjanics Zorka vagyok, Zala megyében, Zalaegerszegen élek. Végzős gimnazista vagyok, terveim között szerepel az egyetemen való továbbtanulás, illetve minél több idegen nyelv elsajátítása. Angolból és németből középfokú nyelvvizsgát szereztem, most a spanyol és török ismereteimet szeretném bővíteni. Több sportágat is kipróbáltam már, többek között úsztam,kézilabdáztam és lovagoltam.Jelenleg is aktívan sportolok,versenyszerűen atletizálok. Szabadidőmben szívesen olvasok, nagyon szeretek utazni, világot látni. Amivel le lehet venni mindig a lábamról…. 😅😉, az a somlói galuska.

Faragó Maja, Miss Tini 3. helyezett- Miss Tini 2. Udvarhölgy):
Faragó Majának hívnak, 18 éves vagyok. Nemrég költöztem fel egyedül Budapestre, előtte a családommal éltem Pomázon. Idén fogok érettségizni ha minden jól megy. Jelenleg egy tenisz klubban dolgozom hétvégente pultosként. Késōbb szeretnék saját vállalkozást indítani a szépségiparban. Az iskola elvégzése után fodrászatot és sminkelést szeretnék tanulni, de érdekel a sminktetoválás is. Szabadidōmben szívesen vagyok a barátaimmal, érdekelnek a mūvészetek, szívesen írok verseket is. Szeretnék saját magam legtökéletesebb verziója lenni és mindent kihozni magamból amit tudok, ezt értem a lelki egészségemre és a külsōmre is. Szeretném fejleszteni magamat, a gondolkozásomat, a viselkedésemet. Van egy elképzelt ideál a fejemben magamról amit szeretnék megvalósítani. Amikor lesz rá lehetōségem és megfelelő hátterem szeretnék gyereket vállalni még fiatalon, ahogy az én anyukám is tette, szeretném egy egészséges családban nevelni a gyermekem, úgy hogy semmiben ne szenvedjen hiányt. Ha ezek mind meglesznek, azt hiszem akkor lesz teljes és beteljesedett az életem.

 

 

Booking.com