Meglehetősen illetlen, amikor a vendég csettintéssel, hangos szóval, integetéssel vagy rosszabb esetben fütyüléssel igyekszik felhívni magára a pincér figyelmét. Habár ezek meglehetősen illetlen módjai a pincérrel való kontaktusba lépésnek, azonban sajnos előfordulhat, hogy a vendégnek nincs más választása.

 

Vendéghívó rendszer megoldást jelenthet a problémára. Számos oka lehet, hogy nehéz jelezni a pincérnek. Ilyen például, ha nagy a forgalom és a felszolgáló rendkívül elfoglalt, akár olyannyira, hogy elfeledkezik a vendégről, vagy csak annyira eldugott helyen van az asztal, hogy nincs más lehetősége a vendégnek, mint felállni és odasétálni a pincérhez, hogy jelezze fizetési vagy egyéb, rendelésre vonatkozó szándékát. A vendéghívó rendszer megkönnyíti a vendég dolgát, ugyanis nem szükséges a fentebb említett illetlen jelzésekkel élni. Ha sikerült kiválasztani az ételt vagy italt, akkor egész egyszerűen csak meg kell nyomni a gombot és a pincér rövid időn belül az asztalhoz megy. A pincér szempontjából is előnyös ez a megoldás, hiszen így mindig tudni fogja hova menjen, nem kell feleslegesen kérdezgetni a vendéget, hogy sikerült-e már választani vagy kér-e valamit.

A már meglévő törzsvendégek számára a pincérhívó rendszer újdonságként hat. A tapasztalatok alapján szívesen próbálják ki az innovatív technológiát, mely aztán be is válik. A kiszolgáló személyzet tetszését is hamar elnyeri a pincérhívó rendszer, mivel így kisebb eséllyel fognak hibázni és akár kevesebb pincér is képes rendkívül hatékonyan dolgozni. Így nyáron sem kell plusz embereket felvenni.

A rendezett, összehangolt munkának köszönhetően, akár kevesebb pincér is hatékonyan ki tudja szolgálni a vendégeket, tehát akár a munkaerőhiány is áthidalható általa. A vendéghívó rendszer egy olyan vendégközpontú megoldás, mely a pincérek munkáját is egyszerűbbé teszi. Főleg vendéglátóegységekben alkalmazzák, de semmi akadálya, hogy akár uszodákban, parkolóházakban, egészségügyi központokban vagy a gyártó soron is használva legyen. Ha szeretne bővebb információkat megtudni, akkor azt javasoljuk, hogy látogasson el a penztargepuzlet.hu webáruházba! Rengeteg színű, és teljesítményű készüléket talál, illetve sösszehasonlító táblázatot is az egyes hívórendszerekről. Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére bármilyen kérdés esetén.

 

Szponzorált Tartalom

Booking.com