A Beachattack Horvátország leghíresebb bulipartján, a novaljai Zrće Beachen július 3-8-ig várja a fesztiválozókat. Az ötnapos partit kísérő éjszakai Lunar fesztiválon olyan nemzetközi sztárok is fellépnek, mint Blasterjaxx és Tujamo.

A távoli Ibiza helyett elég Horvátországig utazni annak, aki igazi tengerparti fesztiválhangulatban szeretne bulizni idén nyáron. Hatalmas zenei kínálattal készülnek a szervezők a július 3-8-ig tartó Pag-szigeti Beachattack fesztiválra.Nappal a Zrće Beach legjobb klubjaiban Rádió 1-es DJ-k: Ajkay Ádám, Joer Junior, Regán Lili, az éjszakai Lunar Festivalon pedig nemzetközi fellépők: Blasterjaxx, Mike Candys és Felix Jaehn gondoskodnak a hajnalig tartó fergeteges hangulatról.

 

Bulizz és nyaralj!

A horvát tengerpart legnagyobb bulipartján szervezett Beachattack party nyaralás a magyar fiatalok körében egyre népszerűbb. Nem véletlenül, hiszen a Pag-sziget egyike Horvátország legszebb szigeteinek, ahol a homokos part és a kék tenger szomszédságában lévő klubok különleges élményt ígérnek.

Már a megközelítése is élmény: akár komppal, akár a tengert átívelő hídon is eljuthatunk a szigetre. A fesztiválok helyszíne, a novaljai Zrće Beach pedig hamisítatlan bulizóna, ahol semmi sem gátolja a hajnalig tartó szórakozást. Napközben nem csak a klubokban lehet élvezni a napsütést és a kellemes zenéket: az egyedi hangulatú tengeri boat partykon magyar DJ-k pörgetik a lemezeket.

A gazdag éjszakai életen túl Novalja igazi adriai nyaralóhely, amely a strandolás mellett számtalan aktív élményt kínál: lehet quadozni, benevezhetünk egy tengeri kajaktúrára, de az éjszakai parti hajókirándulások is népszerűek. A jet-ski, a banánhajó vagy a parasailing mellett az extrém sportok kedvelőit egy 600 méter hosszú, Európa egyik legmodernebb liftrendszerével felszerelt wakeboardpálya is várja.A mediterrán sziget gasztronómiai kínálata ugyancsak ígéretes, az ínyencségek között helyi sajtokat, bárányhúst, makarónit, krémsajtos rétest, különböző tengeri ételeket és hagyományos helyi édességeket találunk.

 

Utazási csomagok saját igényekre szabva

A Beachattack szervezője, a Festival Travel International a Zrće Beachen elérhető eseményekre jegyeket és nyolcféle utazási csomagot kínál. A festivaltravel.hu platformon számos turisztikai szolgáltatás – szállásfoglalás, jegyrendelés, tengerhajózás, buszos utazás – egyszerre elérhető.

A jegyárak, az utazási költségek, a helyi étkezés és szállás jellemzően olcsóbbak, mint sok európai fesztiválon, így minden adott, hogy a fiatalok a Beachattacken felhőtlenül szórakozzanak.

Booking.com