PROGRAMAJÁNLÓ – Decemberi programok a RepTárban

Adventi programok és Star Fans Day a RepTárban

2022. november 26. – december 23. – Advent a RepTárban:

November 26-ától ünnepi hangulatban várja a RepTár a látogatókat. A múzeum ünnepi díszbe öltözik az év legcsodálatosabb ünnepi időszakában. Mesés hangulatban kínál különleges kikapcsolódási élményt családoknak, baráti társaságoknak, kikapcsolódni vágyóknak és a repülés szerelmeseinek egyaránt.

A Repülő Rénszarvas Rejteke kvízzel, kalandosan térképezhető fel a RepTár 6 hektáros területe, ahol az elbújt Rudolf megtalálói jutalomban részesülnek. A játék során a RepTár érdekes gépei között a Hangárban a „Téli-sarkra” bukkanthatnak a látogatók, ahol kézműves foglalkozás várja kicsiket és nagyokat.

A RepTár is élményt ajándékoz! Ebben az időszakban a Pilótapont élményelemnél 2 gép helyett 4 gépbe ülhetnek be a múzeumi látogatók: a Pilótapont JAK-52 és a MiG-21 gépei mellet a Mi-2 helikopterbe és az APA-12 – „Tomika” indítókocsi belsejébe is betekintést nyerhetnek az érdeklődők.

2022. december 29. – Star Fans Day:

2022. december 29-én ismét megrendezésre kerül a Csillagok Háborúja film rajongóinak talán kedvenc napja a RepTárban! A látogatók átsétálhatnak a halálcsillag folyosón egy messzi-messzi galaxisba, ahol a film valósággá válik.

LEGO Birodalom és LEGO DUPLO játszóház mellett lehetőség nyílik fotót készíteni élethű, két lábon járó mozicsillagokkal: Dart Vaderrel, R2D2-val, rohamosztagosokkal, sithekkel, buckalakókkal és még sok más Star Wars és Star Trek szereplővel.

A látogatók részt vehetnek a konferenciateremben tartandó cosplay interaktív előadáson és elkészíthetik saját kiegészítőjüket a cosplay workshopon. A galaktikus kvíz kitöltésével az érdeklődők tesztelhetik tudásukat, mennyire ismerik a galaktikus világot. A játékos kedvűeket a Hangár Galériáján gamer sarok és VR Jedikard várja. Sisakkiállítás és fegyverarzenál között igazi érdekességekre is rá lehet bukkanni: megcsodálható egy rohamosztagos sisak is, amit a Zsivány egyes filmben, Darth Vadert játszó színész, Spencer Wilding dedikált.

A RepTár Szolnoki Repülőmúzeum az év hátralévő részében is különleges programokkal várja az érdeklődőket, családokat 2022. december 31-től 2023. február 29-ig a múzeum zárva tart.

A RepTár nyitvatartása:
Szerdától – vasárnapig: 10:00 – 16:00

Ünnepi és rendkívüli nyitvatartási napok:

2022. december 24. (szombat): ZÁRVA

2022. december 25. (vasárnap): ZÁRVA

2022. december 26. (hétfő): ZÁRVA

2022. december 27-től 30-ig (kedd-péntek): NYITVA

2022. december 31. (szombat): ZÁRVA

2023. január 01-től 2023. február 29-ig: ZÁRVA

Bővebb információ: www.reptar.hu

Booking.com