A tatai autista gyermekek integrációját támogatja a Nemzeti Szépségverseny új csapata!

 Komárom-Esztergom megyét Hajnal Cintia képviseli 16-os rajtszám a Miss Hungary döntőjében
Tavaly Békési Noémi a Komárom-Esztergom megye büszkesége lett Magyarország Szépségkirálynője, idén ismét szoríthat a megye, hiszen a Miss Hungary Nemzeti Szépségverseny döntőjében Hajnal Cintia oroszlányi szépség is ringbe száll a 2022-es koronáért! A Nemzeti Szépségverseny, a La Burrata Mozzarella Miss Hungary 2022-es döntője december 11-én Budapesten az Aquaworld Hotel Amazonas dísztermében kerül megrendezésre. Csupán 150 néző jelenlétében zajlik a királynő koronázása, viszont az Oxygen Music stábja tv felvételt készít az eseményről, és elindult az applikációjukon, illetve a weboldalukon a közönségszavazás is értékes nyereményekkel.
A színes programok, Freelusion Show, Dinasma Design bemutató és számos fellépő mellett a 26 tagú mezőny több tourral mutatkozik be, és a zsűri a Crystal kis és nagy estélyi, valamint a Paloma fürdőruhás felvonulás alapján dönthet a döntőbe jutottak közül.
Első ízben a Miss Hungary karitatív célt tűzött ki maga elé, a Kéz a kézben alapítvány által segített autista gyermekeket fogja támogatni adományával.
– Hajnal Cintiának hívnak 21 éves vagyok.
Oroszlányban élek egyedül a kiskutyámmal
Tele vagyok energiával, imádok mosolyogni
Úgy gondolom, hogy mindenkinek kell hogy legyen célja az életben.
Az én célom hogy, mester kozmetikus és boldog legyek!
Booking.com