• Pótkocsiabroncs kiváló ár-érték arányban
  • A megbízható, négy évszakos gumiabroncsok ötvözik a nagy futásteljesítményt és a hosszú élettartamot

 

Neu-Isenburg, Németország, 2023. június 23. –  Stabil, üzemanyag-hatékony és megbízható – az új LF95-ös pótkocsiabroncsokkal a Hankook bővíti második számú márkája, a Laufenn már meglévő termékkínálatát. Az új, egész évben használható pótkocsiabroncsokat regionális fuvarozásra, az útviszonyok széles skálájára tervezték, és a kiváló futásteljesítmény jellemzi. A Laufenn LF95 már kapható az európai piacokon.

„Az LF95-tel nagyszerű ár-érték arányú gumiabroncsot kínálunk a kis- és középvállalkozások számra, amelyet a magas üzemanyag-hatékonyság és hosszú élettartam jellemez” – nyilatkozta Guy Heywood, a Hankook Tire Europe teherautókra és autóbuszokra szakosodott marketing-stratégiai alelnöke. „Ügyfeleink hasznára válik a márka sokéves tapasztalata, és olyan terméket kapnak, ami megfelel a legszigorúbb minőségi előírásoknak.”

Hosszú élettartam és kiváló tapadás

Az LF95 legfőbb jellemzője a széles futófelület és a mély profilbarázdák. A jellegzetes futófelületi mintázat kiváló tapadást és vízelvezetést biztosít a legkkülönbözőbb útviszonyok között is. A gumiabroncs széles, masszív peremei kiváló futásteljesítményt nyújtanak, valamint hozzájárulnak a jobb tapadáshoz és stabilitáshoz, továbbá csökkentik a futófelület egyenetlen kopását. A futófelület barázdáinál alkalmazott Stone Ejection (kőkivető) technológia megakadályozza azt is, hogy éles tárgyak kerüljenek a gumiabroncs barázdái közé, ami csökkenti a defektek valószínűségét és maximalizálja az abroncs élettartamát. Az alacsony gördülési ellenállásnak köszönhetően a gumiabroncsra az üzemanyag-hatékonyság is jellemző.

Egész évben használható abroncsként az LF95 az M+S és a 3PMSF jelölést kapta, amely jelzi, hogy az abroncs képes megbirkózni a téli időjárási körülményekkel is. A gumiabroncs 385/65R22.5 méretben érhető el. A futófelület újravágható, ami meghosszabbítja az abroncs élettartamát. A Laufenn LF95 nyilvános bemutatójára június végén, a Road Transport Expo rendezvényen került sor, az angliai Stoneleight-ben, a NAEC-ben.

Megbízható termékek vonzó áron

2015-ös bevezetése óta a Hankook második számú márkája, a Laufenn vonzó ár-érték arányairól vált ismertté. Tehergépkocsiabroncs-kínálatával a márka elsősorban a kis és közepes méretű flottapartnereket célozza meg, akik fontosnak tartják egy elismert prémium gumiabroncsgyártó megbízhatóságát és termékminőségét.

Booking.com