Négy napon át ingyenesen élvezheti a Boglári Fesztiválon a programok áradatát! A Dél-Balaton egyik legszebb strandján két színpaddal, közel ötven programmal, koncertekkel, gyermek fesztivállal, autókiállítással, borfesztivállal, vidámparkkal, csodálatos stranddal, kézműves vásárral és változatos gasztronómiával várja a családokat a Boglári Szüreti Fesztivál.
Minden korosztályra gondoltak, a gyerekektől a nyugdíjasokig!
Augusztus 17. és 20 között érdemes ellátogatni az idén 49 éves rendezvényre, hiszen a család minden tagjának felhőtlen kikapcsolódást nyújt.
Hagyományosan augusztus 19-én, szombaton este lövik el a Balaton legnagyobb tűzijátékát, de már csütörtökön 8 koncerttel indul két színpadon a programkavalkád!
Nincs belépő, a kultúra mindenkié! Minden családnak biztosítani kell a lehetőséget, hogy ne okozzon anyagi terhet a részvétel!
Ez volt a mottója a fesztivál fővédnökének, Móring József Attila  dél-dunántúli kormánybiztosnak, valamint, Dr Neszményi Zsolt főispánnak és egyben védnöknek, Bíró Norbertnek a megyei elnöknek és Mészáros Miklósnak, Balatonboglár városának polgármesterének.
Booking.com